Simbolul pierdut

Novel, Thriller by Dan Brown

Blurb

Simbolul pierdut, cunoscut anterior sub numele de Cheia lui Solomon, este un roman al autorului american Dan Brown. Aceasta va fi a treia carte în care este prezent personajul ficțional Robert Langdon, profesor la Harvard. Cartea se va concentra asuprea francmasoneriei.
Pe 12 februarie 2009, Ron Howard a anunțat, pe platourile de filmare a filmului Îngeri și demoni, că Dan Brown și-a terminat manuscrisul pentru Cheia lui Solomon. În numărul din mai 2009 a revistei Wired s-a scris că Brown a sugerat că viitorul roman va cuprinde statuia CIA, Kryptos, localizată în Langley, Virginia.
Anunțată inițial pentru 2006, data publicării romanului a fost amânată de mai multe ori. Cartea va fi tipărită pe 15 septembrie 2009, cu un număr inițial de copii de 6,5 milioane de exemplare, cel mai mare număr pentru primul set de publicare în istoria editurii Random House. Editorul american a lui Brown, Sonny Mehta, a descris-o ca fiind „un thriller excelent și obligatoriu”, pentru care „se merită așteptarea”.
Lansarea a ținut aproape 190 de librării deschise până la miezul nopții.

First Published

2009

Member Reviews Write your own review

Mareleon

Mareleon

Im Vergleich zu den Vorgängern nicht wirklich gut...

0 Responses posted in January
Bailley

Bailley

I couldn't put this book down while reading it, but was disappointed a little in the ending. I enjoy reading Dan Brown's books and the rest of the book was suspenseful and a good read!

0 Responses posted in August
Log in to comment