Blurb

El Petit Príncep és l'obra més coneguda d'Antoine de Saint-Exupéry. Publicat el 1943 a Nova York, és un conte poètic i filosòfic sota l'aparença d'un conte per a nens.
La història narra la trobada entre un nen i un aviador, els diàlegs que tenen i com aquests fan replantejar la vida a l'adult. El llibre està il·lustrat amb dibuixos del mateix autor, que formen part de la narració i que són tant o més coneguts que el conte. Cada capítol relata una trobada del petit príncep que resta perplex pel que fa al comportament absurd de les «persones grans». Cadascuna d'aquestes trobades pot ser llegida com una al·legoria.
El llenguatge, senzill i desposseït, destinat a ser comprès pels nens, és en realitat per al narrador el vehicle privilegiat d'una concepció simbòlica de la vida. Les aquarel·les, que formen part del text participen d'aquesta puresa del llenguatge: nuesa i profunditat són les qualitats mestres de l'obra.
S'hi pot llegir una invitació de l'autor a trobar el nen en si mateix, ja que «totes les persones grans han estat al principi nens. ». Èxit editorial, l'obra ha esdevingut un dels llibres més traduïts al món.

First Published

1943

Member Reviews Write your own review

alejandra

Alejandra

Es un libro para niños pero hecho para adultos. Es un libro con esencia y tiene mucho contenido aplicable a la vida.

0 Responses posted in September
Raquel

Raquel

Uno de esos libros que pueden parecer muy pequeños, pero que en realidad son muy grandes. Según el momento, es capaz de sacarme la lagrimita.

0 Responses posted in February
andre

Andre

O Pequeno Príncipe é um livro que faz-nos relembrar o tempo de infância, quando tínhamos uma imaginação criativa e incompreendíamos os adultos. Não é a toa que este se tornou o segundo livro mais lido do mundo, pois ele interage e reflete na vida de seus leitores. É difícil você terminar de ler o livro e não pensar no tipo de pessoa que você sonhava em se tornar quando era criança, e no que você se tornou. Perguntar-se se o seu eu passado se orgulharia do tipo de pessoa que você se tornou.

0 Responses posted in January
Log in to comment