Els germans Karamàzov

Novel by Fiódor Dostoievski

Blurb

Els germans Karamàzov és l'última novel·la de l'escriptor rus Fiódor Dostoievski, usualment considerada la culminació de la seva obra. Dostoievski va trigar prop de dos anys per escriure aquest llibre, el qual va ser publicat com una sèrie al diari El missatger Rus i completada el novembre del 1880. Dostoievski volia concebre aquesta obra com la primera part d'una història èpica titulada La vida d'un gran pecador.
El llibre està escrit en dues parts; la primera és la història d'un parricidi, en el qual tots els fills d'un pare assassinat tenen una part de la culpa; però, en un nivell més profund, és un drama sobre els temes morals de la culpa, el dubte, la raó i el lliure albir. La novel·la va ser majoritàriament escrita a Stàraia Russa, que és també l'escenari principal de l'obra.

First Published

1880

Member Reviews Write your own review

Ksenia

Ksenia

Das Buch hat mich sehr beeindruckt wegen seines zeitgenössischen psychologischen Inhalts. Philosophisch, an manchen Stellen sehr herausfordernd, keine einfache Lektüre, man soll sich Zeit nehmen und sich in die Geschichte fallen lassen.

0 Responses posted in April
anoncry0

Anoncry0

While the writing style seemed dry and only -barely- held my attention, as the story grew in complexity and the character's situations more intertwined the seed of this story sprouts into an extreme philosophical perspective. I highly recommend if you can keep your attention span at bay.

0 Responses posted in December
Log in to comment