Uinu, uinu lemmikkini

Novel, Horror by Stephen King

Blurb

Uinu, uinu lemmikkini on Stephen Kingin kuuluisimpia ja suosituimpia kirjoja. Kirja ilmestyi 1983. Se kertoo yliluonnollisista tapahtumista erään lääkärin ja hänen perheensä elämässä pikkukaupungissa, jonka lähellä sijaitsee kirottu lemmikkieläinten hautausmaa.
Kirjan pohjalta on myös tehty elokuva Uinu, uinu lemmikkini, johon King itse teki käsikirjoituksen. Elokuva sai myös jatko-osan vuonna 1992. Myös uusintaversiota ollaan suunnittelemassa.
Kaikki alkaa kun Creedin nelihenkinen perhe - kissa mukaan lukien - muuttaa Ludlowiin taloon, jonka naapurissa asuu mukava vanha pappa, Jud. Lähettyvillä on myös vaarallinen tie rekkoineen sekä vanha lemmikkieläinten hautausmaa. Jud Crandall tietää synkän salaisuuden, joka lemmikkien hautausmaahan liittyy. Sen Louis Creed, perheen isä, saa huomata, kun hänen potilaansa kuolee ja palaa varoittamaan lemmikkien hautausmaan lähettyvillä olevasta pahasta paikasta. Kun perheen kissa kuolee, paljastaa Jud Louiselle, mitä tämä salainen paikka tekee kuolleille, jos sinne hautaa jonkun. Pian kissa palaa lähes normaalin näköisenä, mutta ulkokuori pettää, ja kissa ei ole enää entisensä, vaan sen sisällä asuu riivattu paholainen.

First Published

1983

Member Reviews Write your own review

gringo1980

Gringo1980

Hands down best Stephen King book I have read.

0 Responses posted in February
Mareleon

Mareleon

genial

0 Responses posted in January
stevy33

Stevy33

Der übernatürliche Horror greift nicht ein, sondern tarnt sich als Ausweg im Ringen mit dem grauenhaften Schicksal.

0 Responses posted in August
Log in to comment