Charlotte's Web

Speculative fiction by E. B. White

Blurb

Charlotte's Web és una novel·la de 1952 escrita per E. B. White i il·lustrada per Garth Williams.
La novel·la narra la història d'un porc anomenat Wilbur, i la seva amistat amb una aranya anomenada Charlotte. Quan Wilbur està en perill de ser sacrificats per l'agricultor, Charlotte escriu missatges lloant Wilbur en la seva teranyina per tal de persuadir els agricultors que li permetés viure.
Escrit en l'estil sec i de baix perfil de White, Charlotte's Web és considerat un clàssic de la literatura infantil, agradable per a adults i nens. La descripció de l'experiència de gronxar en un gronxador de corda a la granja és un exemple citat amb freqüència de ritme en l'escriptura, ja que el ritme de les frases reflecteix el balanceig. Publishers Weekly llista el llibre com el llibre per a nens millor venut de tots els temps després de l'any 2000.
Charlotte's Web va ser adaptada a una pel·lícula animada per Hanna-Barbera Productions i Sagittarius Productions en 1973. Paramount va llançar una seqüela directament per a vídeo, Charlotte's Web 2: Wilbur's Great Adventure en els Estats Units en 2003. Una versió cinematogràfica amb actors de la història original d'E. B.

First Published

1952

Member Reviews Write your own review

Be the first person to review

Log in to comment