El joc de les granisses

Novel by Hermann Hesse

Blurb

El joc de les granisses és el títol de la traducció catalana de la novel·la Das Glasperlenspiel que Hermann Hesse va publicar el 1943, tres anys abans de rebre el Premi Nobel de Literatura. És la seva darrere obra i és considerada com a la seva obra mestre.
És escrita a manera d'una crònica d'un narrador anònim de la mítica Castalia, cap a l'any 2400. La història gira entorn de l'estrany joc del qual pren títol, abraçador de tots els continguts i valors de la cultura, i que permet el desenvolupament de l'esperit mitjançant portentoses composicions, tot això vinculat a l'adveniment del «Tercer Regne de l'Esperit», unificació de tots els temps de l'home.
La vida del protagonista, el mestre de joc Josef Knecht, mestre d'una ordre del futur basada en la vida contemplativa, la meditació i en la sublimació del joc, és narrada des molt jovenet; coneixem tots els seus passos pels diferents escalafons de l'orde, els seus dubtes, les seves angoixes, les seves relacions, els seus escrits, tota la seva vida en contraposició amb el món extern a l'ordre, on viu un dels seus amics de la infància.

First Published

1943

Member Reviews Write your own review

leah.mae.n.bernardo

Leah.mae.n.bernardo

I really love your story, it deserves a lot of audience. If you have some great stories like this one, you can publish it on Novel Star, just submit your story to [email protected] or [email protected]

0 Responses posted 3 days ago
vincent.camero

Vincent.camero

I really enjoyed reading your book. I read enthusiastically and understood the story. If you have some great stories like this one, you can publish it on Novel star, just submit your story to [email protected] or [email protected]

0 Responses posted 3 days ago
kai.die.katze

Kai.die.katze

Viel zu laaaang.

0 Responses posted in July
creativedreams

Creativedreams

Best book ever written.

0 Responses posted in May
Log in to comment